FOTBALLVENNESLA— Jeg garanterer at vi får et kanonlag neste år dersom vi rykker opp. Eller rettere sagt når vi rykker opp.Vindbjart-trener Steinar Skeie gliser lunefullt når han sier det, og begrunnelsen er som følger:- Jeg har vært i kontakt med flere spillere som har gitt signaler om at de vil spille for oss neste år dersom vi blir å finne i 2. divisjon, sier han.I dag spiller Vindbjart borte mot Tollnes, i den første av to kvalifiseringskamper om retten til opprykk fra 3. divisjon. GOD TRENINGSUKE.

Trener Skeie er som alltid optimist, og frykter heller ikke at et opprykk vil føre til problemer neste år, selv om klubbleder Vidar Ulstein tidligere i uken sa til Fædrelandsvennen at klubben ikke kommer til å kjøpe seg til posisjon i seriesystemet.- Vi må ha forsterkninger, og det kommer vi til å få, uten at det trenger å koste så mye, sier Skeie.Før den tid kommer må han imidlertid sørge for at guttene hans gjør jobben mot det mer rutinerte laget fra Telemark.- Tollnes har mange spillere som har spilt på høyt nivå før, men jeg tror vi er bedre trent enn dem og står distansen bedre. Den siste uken har vi hatt noen av årets beste treninger. Det har formelig gnistret av spillerne, så det står ikke på forberedelsene, sier treneren. TOLLNES I BEDRE FORM.

Han frykter ikke at Vindbjarts variable høstform skal ødelegge festen. For mens Tollnes vant sine fem siste seriekamper, tok Vindbjart full pott i kun to av de fem siste.- Det har vært litt opp og ned i det siste, ja. Men det skyldes at nøkkelspillere har vært ute, og at vi er sårbare i så måte. Nå er alle tilgjengelige, sier Skeie, som kjenner Tollnes godt etter sine år som FK Tønsberg-trener. - Jeg har spilt mot dem flere ganger. Dessuten har jeg pratet med et titall personer nå nylig, så jeg føler vi har god kontroll på hva som venter oss. Og helt ærlig; får vi utnyttet våre kvaliteter og spiller opp mot vårt beste, så bør dette gå greit, sier Steinar Skeie.Tekst: Arild Sandvikarild.sandvik@fvn.no - 38 11 32 20