KRISTIANSAND: — De tekniske sporene fra leiligheten har ikke ført oss videre i saken. Vi har fortsatt ingen mistenkte, sier Kenneth Rafalesen, fungerende leder ved personavsnittet ved Kristiansand politistasjon.

Fredag 14. juni ble to polske statsborgere brutalt overfalt i sin leilighet i Dronningens gate. De har forklart at flere gjerningsmann trengte seg inn i leiligheten og sprayet dem i øynene med pepperspray. Deretter ble de utsatt for spark og slag med en gjenstand. Politiet vil ikke uttale seg om hvilken type gjenstand som er brukt.

Politiet har stått uten mistenkte etter overfallet og har avventet svar på tekniske prøver. Heller ikke de svarene har gitt politiet nye spor i saken.

— Vi har ikke noe mer å gå på. Nå får vi sette oss ned og ta en vurdering med tanke på om vi har mer å hente på taktisk etterforskning. Vi har ikke kommet nærmere kartlegging av motiv for episoden, sier Rafaelsen.

Politiet har tidligere gått ut fra at det sto to-tre gjerningsmenn bak overfallet. De to fornærmede i saken har vært lite villige til å forklare seg om hva som har skjedd eller eventuelt bakgrunn for overfallet. Ifølge Rafaelsen kan det bli aktuelt med nye avhør.