Andreas Vangstad vant den avsluttende etappen i Randers Bike Week etter å ha tatt spurten i en tremannsgruppe foran feltet. Han vant også etapperittet sammenlagt. Fridtjof Røinås ble nummer tre på den avsluttende etappen.

— Jeg førte an i bruddet mesteparten av tiden, men med én runde igjen, la jeg meg på hjul. Tenkte at det ikke var nødvendig å dra på de to andre hele tiden og så kanskje tape i spurten, sier Vangstad til Sparebanken Sørs hjemmeside.

Randers Bike Week er ikke en del av den internasjonale sykkelkalenderen, men enkelte av Danmarks fremste amatører deltar i rittet. Selv om deltakelsen har vært sviktende i Danmark, sier Vangstad det har vært verdifull trening frem mot Arctic Race of Norway den 14. august.

— Selv om motstanden ikke var den tøffeste her i Danmark denne gangen, fikk jeg noen gode gjennomkjøringer som jeg hadde bruk for. Nå skal jeg forberede meg på hjemmebane i Kristiansand. De første dagene blir det ganske rolig trening før vi kjører noen intervalløkter. Løypekartet for Arctic skal også studeres nøye, sier Vangstad.