Kvinnen er søster av 36-åringen som ble pågrepet først i saken. Ifølge Rogalands Avis' opplysninger hadde hun en rolle i det som ledet fram til drapet 24. september 2000. Kvinnen var ifølge avisen en del av vennegjengen fra Lyngdal som var blitt godt kjent med Tina etter at stavangerjenta i en årrekke hadde feriert på Rosfjord Camping i Lyngdal. Grunnen til at hun ikke er en del av sakskomplekset i dag, er at hun døde for noen få år siden.

Pekte ut drapsmann

Til sammen fire menn fra Lyngdal er pågrepet og siktet i saken. Ifølge Rogalands Avis mener politiet at kvinnen var på åstedet sammen med sin nå 36 år gamle bror og en jevnaldrende mann da drapet ble begått.

Kvinnens bror skal i avhør ha pekt ut den andre 36-åringen på åstedet som drapsmannen. På grunn av store helsemessige problemer ble denne 36-åringen avhørt først onsdag denne uka, sist av de fire siktede. Mannen fikk også begrenset tiden i varetekt til to uker.

Ifølge Rogalands Avis mener politiet at 38-åringen som ble pågrepet i Sirdal sist torsdag, og 36-åringen som meldte seg for politiet tidligere samme dag, var med å skjule liket av Tina Jørgensen.

Gjemt i kum

Tina Jørgensen forsvant sporløst 24. september 2000 etter å ha tilbrakt kvelden på byen i Stavanger sammen med kjæresten. 26. oktober samme år hun funnet død ved en tilfeldighet i en dreneringskum på parkeringsplassen ved Bore kirke på Jæren.

Liket var blitt pakket inn i en sekk og gjemt i kummen, men funnet ved en tilfeldighet da politiet etterforsket en annen sak. Ettersom politiet har funnet en bit av sekken under Stavanger bybru på øya Sølyst i Stavanger, antar politiet at dette er åstedet.

Den endelige obduksjonsrapporten konkluderte med at 20-åringen var slått i hjel med stump gjenstand, og at hun hadde sju knusningssår i bakhodet. Ifølge VG og NRK mener politiet at drapsvåpenet trolig er en stein, og at den ble kastet på sjøen etter drapet.