SONGDALEN: Grovt tyveri

03.25 : Politiet fikk melding om et grovt tyveri fra Gitarhuset i Mjåvannsveien. Det er usikkert hva som ble stjålet, men stedet ble sikret av et vaktselskap.

**KRISTIANSAND: Til sykehus etter sykkelvelt

08.13:** Les egen sak

**ARENDAL: Bortvist fra Bunnpris

09.33:** Bunnpris i Kystveien melder om en kunde som var til sjenanse på stedet. En politipatrulje ble sendt til stedet. En 38-åring tilhørende byens rusmiljø ble bortvist.

**MANDAL: Grovt tyveri

09.18:** Det ble meldt om grovt tyveri fra en bedrift i Marnaveien. Skal ha skjedd i løpet av natten. Politiet foretok en åstedsundersøkelse. Det er uvisst hva som er stjålet. Forholdet blir anmeldt.

**ARENDAL: Branntilløp

11.04:** Politiet fikk melding om branntilløp i en kommunal leilighet i Østre gate. Det ble raskt slukket av brannvesenet. Leiligheten er ubebodd, det var ingen på stedet og brannårsaken er ukjent. Politiet oppretter sak på forholdet.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra veskebutikk

11.22:** Politiet ble varslet om en mann som like før hadde stjålet to vesker fra en veskebutikk i Tordenskjolds gate. En politipatrulje har lett etter vesketyven uten resultat. Forholdet vil bli anmeldt.

**TVEDESTRAND: Maskert mann rettet håndvåpen mot politiet

12.39:** Les egen sak

KRISTIANSAND: Kastet nødbluss på tak — startet brann

17.00:

**KRISTIANSAND: Funn av motorsykkel

18.28:** Det meldes om funn av en hensatt motorsykkel på Andøya.

**LYNGDAL: Trailerlast traff bil

18.49:** En bilist på E 39, like før Herdalen, melder om at vedkommende har fått last fra en trailer, som kjører i motgående kjørefelt, på bilen sin. Dette skal ha medført skade på bilen. Ingen personer ble skadet i uhellet.

**MANDAL: 102 km/t i 60-sona

20.57:** Up har avholdt kontroll i tidsrommet fra 18.00 til 20.30, i 60-sona ved Sandnes camping. Kontrollen medfører ni forenklede forelegg. En person mistet førerkortet, etter å ha kjørt i 102 kilometer i timen.

**MANDAL: — Pågrep ruset bilist

20.58:** Politiet traff på en mulig ruset bilist ved Sandnes camping. Bilføreren, en 39-åring, var i besittelse av ulovlige piller. Vedkommendes førerkort ble beslaglagt, og personen måtte avlegge blodprøve.

**KRISTIANSAND: - Moped stjålet

21.09:** En sort moped blir meldt stjålet fra Kvadraturen skolesenter. Kjennetegn: RH7858. BIRKENES/FROLAND: Biljakt

21.07:

GRIMSTAD: Brann i bobil

22.05:

**LILLESAND: Tatt uten gyldig førerkort

22.32:** En 26-åring ble anmeldt for å ha kjørt moped uten gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Beslagla førerkort

22.12:** En dansk motorsyklist ble tatt i 78 kilometer i timen i 50-sona på Hånesveien. Førerkortet ble beslaglagt.