— Forsvareren min har sagt at jeg kan vente meg seks måneder i fengsel, men at han skal jobbe for å få straffen redusert til det halve, sier kristiansanderen. Han var ansatt i Nov da han ble arrestert i midten av juni i år.

Fædrelandsvennen har tidligere omtalt saken hvor to Nov-ansatte i løpet av kort tid mistet jobbene i selskapet etter å ha kommet i klammeri med politiet i Singapore.

Faksimile av oppslaget i The Strait Times i august i år.

Forrige uke ble en 34-åring fra Østlandet dømt til fire ukers fengsel for å ha utøvd vold mot en offentlig tjenestemann. Kristiansandsmannen som venter på dom, hadde personalansvar for 34-åringen som nå er dømt.Han skulle i utgangspunktet se til at kollegaen hadde det bra i Singapore, men endte i stedet opp med en siktelse for tyveri av en bobcat (lett gravemaskin) og skader på to taxier og et busskilt som sto i nærheten.

— I følge forsvareren min er det tyveriet som er verst. Vi er i dialog med etterforskeren. Hvis ting går som planlagt skal han og jeg gå rundt og betale for skadene som ble påført i forbindelse med bobcat-kjøringen. Det dreier seg om rundt 45.000 kroner, sier kristiansanderen.

Saken hans skal opp i retten for femte gang torsdag.