— Dette var mer enn jeg hadde drømt om. Se så mye folk, også i Oslo! Det er utrolig deilig å kunne dele denne seieren med alle disse folkene. Endelig har vi hentet bøtta hjem til Sørlandet og Arendal, sier Svenn Erik Medhus - som etter en dårlig start på kampen kom inn i sluttminuttene og gjorde to matchavgjørende redninger.

450 feiret på bankett

Det bidro sterkt til 23-22-seieren i den høydramatiske NM-finalen mot Bodø.

I bakgrunnen runger appplausen fra 450 feststemte representanter for klubben, lagkamerater, sponsorer og fansen - som alle var samlet til bankett på Royal Christiania Hotell.

— Er dette det største du har vært med på?

— I alle fall i nyere tid. Jeg er stolt over å ha vært med på å bygge opp noe i Arendal, vi satte oss et langsiktig mål og endelig har vi innfridd. Da jeg vant cupen med Sandefjord var det med en rutinert gjeng som var vant med å vinne. Det var likevel stort for meg. Det er dette også. Det er i alle fall topp tre i karrieren, sier kristiansanderen, og legger til:

- Blir rørt av dette

— Nå håper jeg det blir feiring hele natta. Jeg er en gammel mann, og blir rørt av dette. Se på alle disse folkene. Mange har bidratt til dette, sier Medhus og kikker utover de 450 feirende sørlendingene.

Trener Marinko Kurtovic hadde nesten ikke ord da han ankom banketten.

— Men jeg er utrolig stolt over å kunne være med på å glede så mange mennesker. Det er et fantastisk engasjement i og rundt klubben, sier Kurtovic.

— Og hva skjer utover kvelden nå?

— Nå skal jeg bare spise og komme til meg selv, gliser suksess-treneren.