Drøyt klokka 21.30 ankom cupheltene Royal Christiania Hotell hvor klubben, sponsorer og fansen var samlet til seiersbankett for å feire heltene.

— Dette er en drøm som går i oppfyllelse. Her ser vi hva dette betyr for så mange. Jeg hadde ikke i min villeste fantasti trodd at totalopplevelsen skulle bli så emosjonell, sier André Jørgensen Hofstøl.

Arendalitten var banens gigant og prilkket inn ni fulltreffere i den høydramatiske kampen, som endte med 23-22-seier til ØIF Arendal mot Bodø. Og det til tross for at veteranen ikke følte seg vel før kampstart.

— Jeg følte meg ikke på topp ved inngangen til kampen. Jeg følte meg tom, og det lå ikke til rette. Men jeg tenkte at det bare var til å se om det kunne løsne, og gi alt. Og jeg kan med hånda på hjertet si at jeg ga alt, sier Jørgensen Hofstøl.

Han ble av arrangøren kåret til ØIF Arendals beste spiller - og ble belønnet med åtte poeng på Fædrelandsvennens spillerbørs .

Trener Marinko Kurtovic var også dyktig imponert.

— André oppvokst i Arendal og har spilt i klubben siden han var sju år. Han viser at han er rutinert og sentral på slutten. Han blør for drakta, og går foran når vi trenger ham, sier Kurtovic.