KVINESDAL: Søndag ettermiddag er det duket for politisk debatt på det årlige sommerstevnet i Sarons Dal i Kvinesdal.

Den eneste partilederen som kommer til Kvinesdal, er KrF-leder Knut Arild Hareide. I tillegg kommer Raymond Johansen (Ap), Ketil Solvik-Olsen (Frp), Svein Harberg (H), Magnhild Meltveit Kleppa (Sp), Hans Antonsen (V) og Alf Holmelid (SV).

— Politikerne skal bli utfordret på sine partiprogram overfor kristenfolket. Sentrale temaer som bistand, solidaritet, verdier – og hvilken forskjell landet vil oppleve ved de ulike regjeringsalternativene, vil ble debattert under politikermøtet, skriver stiftelsen Troens Bevis i en pressemelding.

Leder i Troens Bevis, Rune Edvardsen, fikk tidligere i år kritikk fra deler av det kristne miljøet da han gikk ut med sin støtte til Arbeiderpartiet i Fædrelandsvennen. I pressemeldingen oppfordrer stiftelsen de kristne velgerne til å sette seg inn i partienes partiprogram.— Troens Bevis ønsker ikke å støtte noen politiske partier fremfor andre. Det er ikke en politisk retning som samler misjonsfolket i Sarons Dal, men misjonsbefalingen om å forkynne Jesus Kristus som verdens Frelser til jordens ender. Vi tror at de fleste politiske partier er representert blant våre støttepartnere. Derfor er det viktig at partiene på Stortinget selv får si hva de ønsker å vektlegge foran stortingsvalget, heter det i pressemeldingen.