KRISTIANSAND: Etter å ha vunnet den første kampen mot Russland, var forventningene høye til supervolley-paret før kampen mot Kina.

Og kampen ble så spennende at det nesten var uutholdelig. Fra et nesten fullsatt anlegg i Tresse var publikum vitne til at de norske jentene først tapte det første settet med ett poeng. Deretter vant de sett to med 22-20. Siste sett fulgte lagene hverandre hakk i hæl, men til slutt knep Håkedal/Tørlen seieren med resultatet 15-11. Jentene vant altså kampen med 2-1. — Dette var vanvittig morsomt. Vi er der med en gang og pusher skikkelig når de andre ikke spiller fullt så bra. Vi er på hver eneste ball, og har en enorm fightervilje, sier Ingrid Tørlen til fvn.no etter kampen.

— For et fantastisk publikum, og for en stemning. Det er helt fantastisk. Jeg ser jo nå at det går an å få en hjemmebane som er enda bedre enn stavanger, sier Nila Håkedal.

Jentene spiller sin neste kamp torsdag Klokken 16:00. Da møter Nila og Ingrid Larissa og Juliana fra Brasil på hovedbanen.

Følg med for resultater, intervjuer og video på fvn.no.