<b>TOALETTET: En fem år gammel jente ble utsatt for et overgrep av en mann på dette toalettet på rasteplassen i Omre ved nye E 18 i Grimstad.</b>

GRIMSTAD: — Saken er ikke henlagt, og etterforskningen fortsetter. Politiet vil fortsatt gjøre flere undersøkelser, opplyser leder av SO-teamet i Agder politidistrikt, Eva Marit Gaukstad, til Fædrelandsvennen.

Politiet har i løpet av sommeren gjennomført et såkalt dommeravhør av 5-åringen. Opplysninger som jenta har gitt i avhøret, vil bli sjekket opp av politiet. Dommeravhøret ble gjennomført i hjembyen til jenta som kommer fra Vestlandet.

Politiet sendte inn prøver av biologiske spor som ble funnet på toalettet på Omre. Analysene resulterte i en fullstendig DNA-profil, men profilen har ikke gitt treff på noen gjerningsperson.Det var 9. april i år at den 5 år gamle jenta ble utsatt for overgrepet inne på toalettet på rasteplassen som ligger på Omre langs nye E 18. Stedet ligger på grensa mellom Lillesand og Grimstad.

Mens familien var i ferd med å pakke sammen etter grilling for å dra tilbake til hotellet i Kristiansand, løp jenta på toalettet. Inne i avlukket skal en voksen mann ha onanert foran jenta, og på slibrigste vis kommet med groteske oppfordringer til barnet.

<b>TOALETTET: En fem år gammel jente ble utsatt for et overgrep av en mann på dette toalettet på rasteplassen i Omre ved nye E 18 i Grimstad.</b>

Politiet har samlet inn en rekke tekniske data. Blant annet bilder fra videoovervåkning og passeringer i bomstasjonen i nærheten. Det er også samlet inn trafikkdata fra mobilnettet.— Det har kommet noen tips i saken. En del er sjekket ut, mens det gjenstår noe arbeid, sier Gaukstad.