— Det er ikke så enkelt å være på prøvespill, men av dem vi har hatt her synes jeg Austin er den som har klart seg best, sier Start-trener Mons Ivar Mjelde.

Onsdag gikk store deler av treningsøkta med til en spillsekvens ni mot ni på kunstgresset på Sparebanken Sør Arena. Start hadde til og med leid inn dommer, slik at Mons Ivar Mjelde og hans assistent Odd Berg kunne ha øynene rettet mot spillet, og da aller mest Austin Ikenna, som denne uka viser seg fram i håp om å bli Matthias Vilhjalmssons erstatter.

- Han viser god fotballforståelse, scorer noen mål, og får vist seg fram på en bra måte, sier Mjelde.

Nå skal Start-treneren, sammen med de andre i Start-systemet, vurdere om Ikenna fortjener kontrakt.

— Hvilke oppfordringer jeg gir til Even (Brandsdal, Start-direktør) tar vi internt. Vi får se hvilke av alternativene vi tenker er de beste, sier Mjelde.

Ikenna har, ifølge nettstedet Goal.com, scoret ett mål for kenyanske AFC Leopards denne sesongen.

Andreas Hollingen ble liggende å vri seg i smerter etter en takling onsdag. Her får han trøst av lagkamerat Robert Sandnes. Foto: Sondre Steen Holvik

Andreas Hollingen var god på midtbanen under onsdagens økt, men måtte gå av etter en hard takling. Leiesoldaten fra Molde hinket rundt med ispose rundt ankelen etter kampen, men det er usikkert hvor alvorlig skaden er. Kristoffer Ajer er syk, og deltok ikke på onsdagens trening. Han forventes å trene igjen på fredag.