Rundt ti minutter før slutt, hinket Olsson, som er Vipers toppscorer så langt i sesongen, av banen store smerter i ankelen. Det kan vise seg å være et nytt tap for Vipers, i tillegg til 24-31-tapet i toppkampen mot Glassverket.

— Det er et overtråkk. Vi får undersøke litt nærmere og se hvor alvorlig det er. Men den var litt lei, sier kiropraktor Erik Welhaven Løchen, som er leder av Vipers medisinske team.

— Kan skaden ta lang tid?- Et overtråkk kan ta alt fra en uke til et par måneder. Men vi skal ta ultralyd i kveld, og eventuelt et bilde, så vet vi litt mer om noen timer, sa Welhaven Løchen etter kampslutt torsdag kveld.

Den svenske spilleren ble hentet til Vipers for å score de litt «enkle» målene, og har så langt levert i bøtter og spann, og rakk også å score fem mål før hun ble skadet torsdag.

- Dritvondt i starten

Welhaven Løchen forteller at Olsson ikke har tråkket over mange ganger før.

— Derfor gjør det dritvondt i starten. Men hun er en tøff jente, og derfor tar det forhåpentligvis ikke så lang tid, sier han.

Olsson ble etter kampen hjulpet ut av hallen av Welhaven Løchen og lagvenninne, Mona Bruskeland. På vei ut svarte Olsson kontant «nei» på Fædrelandsvennens spørsmål om en kommentar.

Tomac ikke bekymret

Trener Gunnar Pettersen sier følgende:

— Jeg tenker at det var et overtråkk, og så må vi se i morgen hvor alvorlig det er.

Lagvenninne Marta Tomac var ikke så bekymret på Olsson vegne.

— Det går bra. Det er bare å begynne å gå det, så går det bra, sier hun med et smil.