Mannen er siktet for å ha gått løs på to gutter på elleve og tolv år samt en kvinne utenfor Kiwi i Kongens gate lørdag. Har har erkjent staffeskyld, men husker ikke volden.

Mandag ble han varetektsfengslet i fire uker.

I fengslingskjennelsen kommer det også fram at 29-åringen er siktet for vold mot sin tidligere samboer. Hun har forklart seg om vold i form av kvelertak, dytting, frihetsberøvelse med tau og psykisk vold.

Siktede har ikke erkjent straffskyld for dette, men medgått at de har hatt krangler hvor de har tatt tak i hverandre.

«Retten har funnet skjellig grunn til mistanke for at siktede i løpet av det siste halvåret jevnlig har utøvd vold og opptrådt truende mot sin tidligere samboer», skriver dommer Elin Moseidjord i kjennelsen.

Retten finner «sterk grad av sannsynlighet» for at siktede på ny vil begå vold enten mot tidligere samboer eller mot tilfeldige personer dersom han løslates.

«Hans uprovoserte voldshandlinger mot to barn, samt vold mot den voksenpersonen som forsøkte å hindre ham i fortsatt voldsutøvelse, viser etter rettens syn både at han har lav evne til å regulere eget følelsesliv og at han mangler grenser for hvem han velger å utøve vold mot», skriver dommeren.

Mannen ble i 2009 dømt for bortføring og vold mot en 14-åring sammen med en bekjent. For dette fikk han samfunnsstraff.

29-åringens forsvarer, Alf Tore Nilsen, har ikke svart på Fædelandsvennens henvendelser mandag.