SØGNE: Politiet har foreløpig ikke pågrepet noen eller fått noen mistenkte i saken, men Terje Pedersen, lensmann ved Søgne og Songdalen lensmannskontor, sier til fvn.no at de har kommet godt i gang med etterforskningen av saken.

Godt fundament — Vi har jobbet jevnt og trutt, og har lagt et godt fundament for å nærme oss en løsning på saken. Selv om vi ikke har noen mistenkte foreløpig, har vi ting å jobbe med som vi håper kan føre oss i en spesiell retning. Det er litt farlig å uttale seg slik, men vi har godt håp om å oppklare saken, sier han.

Pedersen vil ikke gå konkret inn på hvilke spor de har eller hva de jobber etter, men han sier dette kommer av opplysninger de har innhentet, vitneavhør og tekniske spor fra åstedet. I tillegg følger de nøye med på etterretning for å undersøke om det er interessante sammenhenger her.

— Er det spesielle miljøer dere er opptatt av?

— Nei, det kan jeg ikke si, men noen personer er mer aktuelle enn andre, sier han.

Politiet har ikke fått inn mange tips i saken.

Prioritert sak - Er dette en prioritert sak for dere?

— Ja, det er det absolutt. Dette er snakk om et væpnet ran, så dette har høy prioritet for oss, sier lensmannen.

Politiet mener nå at det mest sannsynlig var tre personer med på det væpnede ranet. Det betyr at mens to personer var inne i videobutikken, satt en person ute i en ventende bil. Tidligere har politiet sagt at dette var en mørk Ford Escort fra begynnelsen av 1990-tallet.

Har dere funnet igjen bilen?

— Det vil jeg ikke uttale meg om, sier Pedersen.

— Hvor de kom fra?

— Det vil jeg heller ikke uttale meg om, sier han.