KRISTIANSAND: — Jeg så bare en rett høyre som kom flyende mot øyet mitt, og før jeg visste ordet av det, hoppet de på meg med flaske og slo, sier Håvard Kjelsaas (18) fra Lillesand.

Voldsepisoden skjedde mellom 00.25 og 00.40 natt til søndag, bak tollboden nær utestedet Havana i Kristiansand sentrum. Tre personer hoppet totalt umotivert på 18-åringen og sparket og slo.

— Jeg hadde med meg en sekk med et par pils, og bestemte meg for å legge den fra meg et sted så jeg kunne finne den igjen, sier Kjelsaas.

Nede forbi Havana i Tollbodgata la han sekken inn i en liten innhegning ved noen busker nær Tollboden. Han var opptatt med å sette fra seg sekken sin da voldsmennene med ett gjøv løs på ham.

— Jeg fikk svære kutt i panna, og prøvde å beskytte meg mot slagene som haglet sier han til TV Sørs reporter.

Han prøvde hele tiden å slite seg løs fra gjerningsmennene og løpe avgårde.

— Jeg var redd de nesten kunne slå meg ihjel, sier Kjelsaas, som til alt hell ble oppdaget der han gikk omtåket og forslått omkring. Politi og ambulanse ble tilkalt umiddelbart, og det måtte 46 sting til for å lappe ham sammen igjen.

— Det er forferdelig trist at man ikke kan gå på byen med venner uten at det skjer noe, sier den sterkt pregede 18-åringen.

Han husker at den som angrep først, var rundt 1,90 høy, velbygd og hadde kort hår. Han hadde på seg en svart hettegenser.

— Det er for øyeblikket ingen som sitter i arrest her i Kristiansand som kan knyttes til voldsepisoden, sier operasjonsleder Toralf Jørgensen ved Agder Politidistrikt til fvn.no mandag kveld.

Han understreker imidlertid at det likevel kan være innbrakt personer til avhør i løpet av helgen.

Det lyktes ikke fvn.no å få kontakt med etterforsker i saken mandag kveld.