FARSUND: Politiet i Farsund bekrefter at de har mottatt en anmeldelse etter et slagsmål natt til lørdag.

— Vi har mottatt anmeldelse fra to personer om legemsfornærmelse utøvd av en annen person. Saken etterforskes, utover det har jeg ingen kommentar, sier lensmann Kåre Unhammer ved Farsunds lensmannskontor.

De to involverte partene har ovenfor fvn.no gitt en tilsynelatende lik versjon om hvordan kvelden forløp seg frem til episoden i badstuen.

Dro på Nachspiel Thales Torkildsen forklarer at han og kona fredag kveld hadde vært på julebord på Farsund Fjordhotell med kommunestyret i Farsund. Det var etter hans kone dro hjem ved 1-tiden at Høyre-politikeren kom i kontakt med det homofile paret.

— Vi sang og koste oss i baren da jeg kom i prat med to særdeles hyggelige mennesker. Da kvelden tok slutt bestemte vi oss for å dele en taxi ettersom det er vanskelig å få taxi hjem fra hotellet på den tiden, sier Torkildsen til fvn.no

Sex i badstua

Han forteller at de i taxien begynte å snakke om et eventuelt nachspiel, og det endte med at de tre dro hjem til Høyre-politikeren.

— Vi drakk konjakk, hørte på fin musikk og de røyket noen sigaretter. Etter hvert ble de oppmerksomme på at jeg hadde en badstue, og de lurte på om vi ikke skulle sette oss i den, sier Torkildsen.

Torkildsen forteller at de to mennene begynte å beføle og senere hadde aktiv sex.

— Jeg ba de om holde opp, noe de ikke gjorde, sier Torkildsen.

Han forteller at han gjentatte ganger ba dem om å forlate huset hans, uten at de lystret.

— Jeg følte meg umyndiggjort i eget hjem og ble sint. Jeg må innrømme at jeg var fysisk og slo, sier Høyre-politikeren.

Slagene skal ifølge Torkildsen ha truffet kinnet på den ene mannen og i mage-regionen på den andre.

- Det ble ekkelt De fornærmede har en ganske annen versjon av hva som hendte natt til lørdag.

— Vi satt i badstuen og så kom Torkildsen naken inn. Etter hvert synes vi det ble så ekkelt at vi hadde lyst til å forlate stedet, sier det homofile paret til fvn.no

Paret forteller at da de kom ut i gangen og lette etter jakkene sine, slo Høyre-politikeren til den 30 år gamle mannen i ansiktet.

Deretter skal Torkildsen ha slengt 24-åringen i gulvet og gjøvet løs på han med både slag og spark.

— Jeg husker ingenting fra han slang meg i gulvet til jeg våknet opp i et skogholt. Vi har ikke fått noen alvorlige skader, men kjæresten min er litt hoven i ansiktet og jeg er øm i overkroppen, sier 24-åringen til fvn.no.

Ingenting å skjule

— Frem til badstue-episoden er vi stort sett enige om hvordan kvelden forløp seg, sier Torkildsen.

Han sier til fvn.no at burde vært voksen nok til ikke å ha blitt voldelig. Høyre-lederen forklarer at han velger å stå frem med historien for å få saken belyst så godt som mulig.

— Når folk tier oppfattes det ofte som om man har noe og skjule, noe jeg ikke har i denne saken, sier Torkildsen.