DEBATT: Hva tror du er islams stilling i Norge om ti år? Diskutér nederst.

KRISTIANSAND: Onsdag holdt den rasisme-dømte lederen for Forum mot islamisering (FOMI) "menighetsmøte" i Kristiansand.

— Islam har ført en kontinuerlig angrepskrig gjennom 1300 år. Det har de ikke sluttet med, sier Jarle Synnevåg.

Han mener nordmenn og norske politikere er naive. Islam ønsker å overta herredømmet i Norge. Islam representerer en fare for vårt land. Det er han ikke i tvil om.

- Hundre tusen muslimer har fått strømme til dette landet og har uhindret opprettet ghettoer. Fortsetter den prosentuelle veksten vi har hatt de siste 10-15 årene, vil Norge ha et muslimsk flertall om få tiår, mener Synnevåg.

Han har forfattet et anklageskrift mot politikerne i Norge. Politikerne lukker øynene for alt dette, mener han.

— Hellig krig, Jihad, støttes av Koranen, der det er er uttalt mål å føre krig mot alle vantro til de enten er drept, blitt konvertert eller lagt under islamsk styre. Og sistnevnte punkt gjelder kun kristne og jøder, alle andre skal tas av dage, sier Jarle Synnevåg.

Pedofil voldtektsmann

I et skrift om islams lære kaller Synnevåg profeten Muhammed for en pedofil voldtektsmann, landeveisrøver og slavehandler.

— Tvangsekteskap støttes også av Koranen, Muhammed selv giftet seg med en 9 år gammel jente. Koranen forbyr kun tvangsekteskap for enker, ergo er det tillatt for alle andre, fortsetter Synnevåg.

Foruten FOMIs egne folk, var også meningsfeller fra Demokratene og Fremskrittspartiet blant deltagerne under onsdagens seanse.

— Æresdrap er også sentralt i islams lære. Det forkynnes dødsstraff for frafall fra troen, riktignok står ikke dette i Koranen, men i Hadith, som er et læreskrift om profeten Muhammeds liv.

Konflikter verden over - Muslimene er involvert i væpnede konflikter over alt i verden, både i Nigeria, Elfenbenskysten, Sudan, Kypros, tidligere sovjetrepublikker, Tsjetsjenia, Kosovo, Bosnia, Kina, mot Sikher og Buddhister og mot katolikker på Filippinene, sier Synnevåg og postulerer:

— Er muslimene ofre for en nigeriansk/sudansk/ kypriotisk/sovjetisk/ bosnisk/sikhistisk/buddhistisk/ sekulær/katolsk sammensvergelse - eller det islam det er noe i veien med?

— Muslimene er de mest tragiske ofrene for islam, og bare det å få ett menneske vekk fra denne ideologien er en seier. Da unngår man også at flere blir født inn i islam.

Bøtelagt

I 2002 fikk Jarle Synnevåg 10.000,- i bot for å ha skrevet rasistiske innlegg på en rekke nettsteder. Han sa frivillig opp jobben sin i Forsvarets forskningsinstitutt etter 25 år i Forsvaret. Oppsigelsen kom som en direkte konsekvens av alt oppstyret.

— Angrer du på at du skrev de innleggene?

— Nei. Det har jeg aldri gjort.

— Hva med Muhammedtegningene, burde de vært trykket?

— Vel, de satte søkelyset på hvor hårsåre muslimer er. Men jeg er tilhenger av verbale karikaturer av Muhammed, det er et bedre egnet virkemiddel, mener Synnevåg.

Les også: Etterforskes på ny for hets mot muslimer

Hva mener du? DISKUTÉR HER: