KRISTIANSAND: — Førsteprioriteten min er å bli værende i England. Det er noen klubber som er interessert der, sier Olofinjana.

Den tidligere Brann-, Wolverhampton-, Stoke- og Hull-spilleren er på ferie i Kristiansand sammen med familien, og skal trene med Start ut uka.

— Hva må til for at du velger Start?

— Det kommer an på hva Start har å tilby. Jeg er en gammel mann, så dette blir trolig min siste kontrakt. Tilbudet må være riktig, sier Olofinjana.

Elsker Norge

— Hva om Start tilbyr det en korttidskontrakt?

— Alt er mulig i fotballen. Men jeg må vite hva som skjer etterpå. Får jeg fortsette? Er det andre klubber som vil gi meg en lengre kontrakt? Det er mye som må klaffe, sier Olofinjana, som sier han tygger på flere tilbud.

— Mye avhenger om jeg vil bli i England, eller dra ut. Men jeg er ikke alene lenger, jeg har en familie å tenke på nå. Barna mine går på skole i England, sier Olofinjana, som har kone fra Bergen.

— Er planen å bosette seg i Norge på sikt?

— Kanskje. Familien stortrives i England, men det betyr ikke at Norge er helt uaktuelt. Jeg elsker Norge, og kunne bodd her når som helst, sier Olofinjana og smiler.

Mons Ivar Mjelde har ikke lagt skjul på at han ønsker seg 33-åringen.

— Han er en klassespiller. Det er veldig kjekt at han er her og trener med oss. Det er et høyt nivå både på hans personlighet og fotballkvaliteter, sier Mjelde, som ikke vil spekulere i hvor stor sjanse Start har på å få ham til klubben.