KRISTIANSAND/WOLVERHAMPTON: Start ønsker å hente nigerianske Seyi Olofinjana til klubben. 33-åringen, som nå er klubbløs etter at kontrakten med Hull ble avsluttet, har fortsatt ikke funnet seg en ny arbeidsgiver.

— Jeg jobber fortsatt med saken. Det er litt vanskelig, litt på grunn av alderen min. Den neste klubben blir trolig den siste overgangen min også, så jeg må vente og se hva som skjer, sier Olofinjana til Fædrelandsvennen.

Han legger til at han håper på en avklaring før august.

Venter på Start-tilbud

— Er Start fortsatt aktuelt for deg?

— Ja, selvsagt. Jeg har et godt forhold til Mons Ivar Mjelde, og alle i klubben behandlet meg veldig bra da jeg var der sist, sier Olofinjana.

— Har du fått et tilbud fra Start ennå?

— Nei, ikke et konkret tilbud, sier Olofinjana, som kommer tilbake til Kristiansand denne uka.

Da skal han trene med Start, i utgangspunktet torsdag og fredag.

— Første gang jeg var der var på grunn av guttene mine (Start testet to spillere fra akademiet til Olofinjana, red.anm.). Nå skal jeg på ferie, og jeg har fått lov til å trene med Start for å holde formen ved like, sier Olofinjana, som har kone fra Bergen.

Trener med Wolverhampton

Fædrelandsvennen har tidligere skrevet at 33-åringen har tilbud fra klubber i England, Hellas, Tyrkia og Qatar. Det verserer også rykter på nettet om en retur til hans gamle klubb Wolverhampton, som spiller på nivå tre i England kommende sesong.

— Jeg bor fortsatt i det samme området, og får lov til å trene med dem når jeg er hjemme. Jeg har trent med laget de siste tre dagene, og det er sikkert derfor ryktene har kommet, sier Olofinjana.

Midtbanespilleren sier at det ikke skal stå på det økonomiske, dersom han velger Start.

— Det betyr selvsagt litt, men jeg vil bare spille fotball. Om jeg har ett-to år til i kroppen, eller mer, det får tiden vise. Jeg gir meg dersom jeg merker at jeg ikke kan være på topp lenger, sier han.

Varsler prat

Start-sjef Magne Kristiansen bekrefter at Olofinjana kommer med hele familien.

— De skal bo fire-fem dager ved Bystranda, sier Kristiansen.

Klubben har holdt dialogen med 33-åringen siden han var her i juni, og kommer også til å ta en prat med nigerianeren når han kommer denne uka.

— Vi må høre litt hvor langt han har kommet med sine andre alternativer, og høre hva han tenker om framtiden, sier Kristiansen, og legger til at det fortsatt er en teoretisk mulighet for at Olofinjana kan bli Start-spiller.

— Men han har spilt på et veldig høyt nivå inntil nå, og jeg tror han også har veldig mange andre muligheter, sier Kristiansen.