Vipers tapte tidligere i november 24-25 hjemme for Byåsen. Men underveis i kampen, da Marie Henriksen utlignet til 16-16 for Byåsen, fikk trønderne registrert et mål til uten at noen hadde scoret.

Vipers la etter kampen inn protest, og den er altså nå tatt til følge.

— Vi fikk i dag beskjed fra domsutvalget om at protesten er tatt til følge og at det blir omkamp. Men vi vet ennå ikke når den skal spilles, sier Terje Marcussen, daglig leder i Vipers.

- Synes synd på Byåsen

Han forventet en slik avgjørelse:

— Ut fra det bevismaterialet vi hadde lagt til grunn ville noe annet vært helt meningsløst. Vi gjorde også sekretariatet oppmerksom på feilen underveis i kampen, og har gjort alt riktig i prosessen. Jeg synes imidlertid synd på Byåsen som må ned igjen, men det er ikke vårt problem. Vi har gjort alt riktig, sier Marcussen.

Byåsen var heller ikke overrasket over avgjørelsen.

— Avgjørelsen var som forventet. Følelsesmessig var det surt for oss ettersom vi følte at vi vant kampen, men det er en helt fair avgjørelse når vi ikke scorer flere mål enn Vipers, sier Jørgen Nygård Pedersen, daglig leder i Vipers.

- Kommer til å løse seg

Byåsen uttalte til Adresseavisen et par dager etter kampen at de «nekter å betale» for en feil som de ikke har begått. Nå er de ikke fullt så kategoriske.

— Vi må se hva utfallet blir. Vi må gå i dialog med forbundet og Vipers, men det kommer helt sikkert til å løse seg, sier Pedersen.

— Er dere forberedt på å ta reisekostnadene selv?

— Jeg kan ikke si annet enn at det kommer til å løse seg på en hensiktsmessig måte for alle pater. Det er ingen ønskesituasjon å reise til ny bortekamp, men det tror jeg løser seg fornuftig, svarer Pedersen.