– Det har generelt vært relativt rolig, med noen ordensforstyrrelser, høy musikk og støy i distriktet. I utgangspunktet har dette mest dreid seg om Kristiansand. Det har ikke blitt twitret mye, ettersom det ikke har skjedd så mye, sa operasjonsleder i Agder politidistrikt, Sverre Birkeland, i morgentimene.

FARSUND: Påvirket

22.40: Mistenkes en sjåfør for å ha kjørt bil i påvirket tilstand. Vedkommende manglet også gyldig førerkort. Ble tatt med til legevakten for en blodprøve. Bilen ble også beslaglagt da det har vært flere tilfeller av kjøring uten gyldig førerkort og i påvirket tilstand.

FARSUND: Påvirket

22.30: Mistenkes en sjåfør å ha kjørt i påvirket tilstand. Vedkommende ble tatt med til legevakten for en blodprøve.

ARENDAL: Påvirket

21.37: Ble en bilfører anmeldt for kjøring i påvirket tilstand. Vedkommendes førerkort ble beslaglagt.

ARENDAL: Førerkort

20.26: Bilfører anmeldes for å ha kjørt uten gyldig førerkort. Mistenkes også for å ha vært påvirket under kjøringen. Anmeldes for dette

IVELAND: Krattbrann

13.30: Brannvesenet i Iveland rykket ut til en krattbrann på Ivedal. Les hele saken.

KRISTIANSAND: Bilbrann i garasjeanlegg

13.00: En bil begynte å brenne i en parkeringskjeller på Søm. I tillegg til at bilen ble utbrent, ble 14 andre biler skadet. Les egen sak.

GRIMSTAD: Elg på ville veier

10.25: To elg hadde forvillet seg inn i gågata i Grimstad, og ble avlivet etter å ha søkt tilhold i en hage ved Storgata. Les egen sak om hendelsen her.

KRISTIANSAND: Person satt i arrest

02.26: En person ble pågrepet og satt i arrest etter ordensforstyrrelse/slagsmål i sentrum.

KVINESDAL: Fartskontroll

01.00: UP har hatt trafikkontroll på Øyesletta. 29 kjøretøy kontrollert. En fører har fått forenklet forelegg etter å ha kjørt for fort.