Problemet er ikke en gjennomsiktig bh eller at man ikke tåler å se litt pupp, men settingen. Dette bildet er tatt i en sensuell og velregissert setting som jeg mener er et bidrag til seksualisering av kvinnekroppen.

Det blir noe annet å dele bilder som reklame for en undertøyskolleksjon eller i form av et samarbeid, men akkurat dette bildet er tydeligvis uten mål og mening.

Jeg skjønner ikke poenget med å legge det ut, bortsett fra å få oppmerksomhet rundt det? Influensere med et stort følgertall bør være sitt ansvar bevisst. De er forbilder for unge helt ned i barneskole alder. Det er problematisk at det skapes et inntrykk om at det å poste lettkledde bilder for å få anerkjennelse er helt ok - og helt uten konsekvenser.

Malin Ali

Samfunnsdebattant

Jeg er selvfølgelig for at vi skal heie frem alle kropper og fasonger, og at nakenhet er ok i settinger der det er helt naturlig. Men hvis barn skal få et normalt forhold til kropp og et realistisk syn på kvinnekroppen, og samtidig forstå hva som er trygt i forhold til bildedeling, da er ikke lettkledde bilder med posering måten å lære det på.

Det er bare TRIST at det er så mye fokus på å fremheve kropp i dagens samfunn! Og at det er penger å tjene på det.

Vi må ta et oppgjør med påvirkningen vi utsetter hverandre for. Det handler om å bygge gode verdier for de neste generasjonene.

Ansvarsfraskrivelse som mange driver med, det passer ikke sammen med influenserjobben.

Hva mener du? Du kan sende et debattinnlegg til debatt@fvn.no

Innlegget må være minst 1000 tegn, og kunne stå for seg selv.

Les mer her om hvordan du skriver et godt debattinnlegg.