Jostein Berglihn Reinertsen (33) fra Øvrebø har nylig sluppet musikkvideoen «Vinterdepresjonstelefon». Jostein Berglihn Reinertsen (33) fra Øvrebø har nylig sluppet musikkvideoen «Vinterdepresjonstelefon». Foto: Henki Johansen

Utfordring resulterte i musikkvideo

Jeg håper at musikkvideoen «Vinterdepresjonstelefon» kan trekke på noen smilebånd der ute.

Låten «Vinterdepresjonstelefon» ble laget i en challenge kalt Fantastic Beats & Rhymes Of Radical Rappers (FBRRR), som ble opprettet av Martin Bråthen på Hip-Hop Norges Facebook gruppe. Jeg havnet på samme team med produsenten Cra-C. De påmeldte produsentene fikk utdelt diverse lydklipp å velge ut ifra for å lage en beat/melodi. Denne runden var det diverse klipp fra Gruffalo (kjent fra NRK Barne-TV) som produsentene måtte bruke.

Rapperne får utdelt et tema, denne gangen «Vinter/Depresjon» og slik startet oppgaven der to helt ukjente må samarbeide og lage en skreddersydd låt klar til levering innen to uker. Jeg tenkte året seinere «Hvorfor ikke dra det enda lengre og faktisk lage en morsom og ironisk video ut av dette når teksten er så reell?»

Både tekst og video traff midt i blinken denne gangen med tanke på dagens situasjon der alt legger opp til at vi skal være så asosiale som overhodet mulig for å unngå smitte. Noen blir deprimerte mens andre synes ikke det er så stor forskjell fra tidligere. Som artister kan vi gjøre mye moro over internett og dette er et godt eksempel. Ikke minst blir vi kjent med mennesker over nettet med samme interesse. Videoen er lagt opp til den morsomme ironien i alt og jeg håper den kan trekke på noen smilebånd der ute. 

Nå har jeg både danset, stått stille og «gamet» i Markens, hva blir det neste?

Videoen «Vinterdepresjonstelefon» kan du se her

Låten finner du også på Spotify

Les også:

Bygdeguttene fikk endelig gjøre noe større