— Dette er veldig gøy. Vi er allerede i gang med barnerommet, så dette blir stas, skriver Alejandro Fuentes og Christina Kobbeltvedt i en sms til Fædrelandsvennen.

Lykkelig gift

Manager Gunnar Greve bekreftet graviditeten ovenfor VG tidligere i dag.

– Hilser fra Alejandro og Christina som sier at de er veldig lykkelige og gleder seg til å bli foreldre.

I fjor sommer giftet Alejandro Fuentes seg med Christina Kobbeltvedt i Kristiansand domkirke. I februar 2016 kommer deres første barn.

I en vakker designkjole fra New York og med pioner i brudebuketten kom Christina Kobbeltvedt ut av Domkirken som kona til Aleandro Fuentes. Det føltes bra og nesten litt uvirkelig, sa han. Foto: Jon Anders Skau

— Det er fantastisk å være gift. Man får et annet fokus i livet, en følelse av trygghet og tilhørighet. Vi er en god støtte for hverandre, sa artisten til Fædrelandsvennen i et stort intervju i sommer.

Vil ha stor familie

— Jeg har en femårsplan. Den innebærer å få barn og å kunne leve av musikken. Jeg er veldig glad i unger og gleder meg til å få egen familie, sa han den gangen.

Alejandro Fuentes har den siste tiden vært aktuell med ny musikk. Singlene "Rå" og "Encore" er allerede sluppet, og artisten har varslet nye singler i løpet av høsten og vinteren.