Paret har vært sammen i syv år, og forlovet seg for snart to år siden, skriver vg.no.

Fuentes' mangeårige manager, Jan Fredrik Karlsen, er forhindret fra å være til stedet i bryllupet lørdag.

— Jeg skulle veldig gjerne vært der, men dessverre er jeg ikke i Kristiansand i dag. Jeg er på en stor event som ble planlagt for ett år siden. Men han får en flott presang av oss, og mange varme, gode tanker, sier Karlsen til Fædrelandsvennen.

Han tror på en strålende dag for brudeparet.

— Det blir helt sikkert en veldig fin dag for dem, sier han.

For én uke siden gjestet den tidligere «Idol»-artisten bryllupet tilJohn Arne Riise og Louise Angelica Markussen, hvor han sang flere låter for det nybakte ekteparet. Samme dag giftet også den tidligere «Idol»-artisten Gaute Ormåsen (32) seg med arendalsjenta Maire Enoksen (29) i Trefoldighetskirken i Arendal, og i dag er det altså Fuentes sin tur til å smis i hymens lenker.

Mer moden

Alejandro Fuentes fra trening inne på Solsiden PT-senter. Foto: Kristina Andersen

Alejandro har tidligere uttalt til VG at kjæresten har gjort han mer moden, både som person og som artist:— Det er mitt første seriøse forhold. Gjennom opp- og nedturer har vi lært mye sammen. Bortsett fra hverdagslige småkrangler om rengjøring og den slags, går det forbausende bra, sa Fuentes til VGden gangen.

Idol 2005

Den Chile-fødte mørkluggen slo gjennom med et brak for snart ti år siden da han ble nummer tre i den tredje utgaven av idol på TV 2 i 2005. Etter dette har han hatt en rekke opptredener med Kurt Nilsen, Espen Lind og Askil Holm under navnet Lind, Nilsen, Fuentes, Holm (eller «de nye gitarkameratene» som kvartetten ofte ble kalt). Fuentes har også gitt ut to soloplater og har jobbet med et tredje album i flere år.

Personlig trener

I tillegg til jobbingen med musikken har han den siste tiden også jobbet som personlig trener, og i et intervju med Fædrelandsvennen i mars kunne han fortelle at han hadde trent bort over 30 kilo siden han som 16-åring så seg selv «ekstra godt» i speilet.

— Jeg tror nok jeg skal være i fortsatt god form til bryllupet mitt i juni, sa Fuentes med et smil til Fædrelandsvennen den gangen.