Hudson, og hennes forlovede David Otunga, som den nyfødte er oppkalt etter, valgte å ikke få vite om det ble en gutt eller jente på forhånd. Nettstedet Showbiz411.com, som først brakte nyheten, melder at både mor og barn er i fin form. Ifølge rapportene skal foreldrene ha kjøpt inn både blå og rosa babyklær for sikkerhets skyld. Hudsons talsperson, Lisa Kasteler, bekreftet nyheten overfor People.com .

– Babyen er vakker og perfekt, sa hun.

Hun annonserte aldri graviditeten og bekreftet heller ikke til pressen at hun var gravid.

Stjerne

Hudson var sist i offentlighetens lys da hun sang under minnemarkeringen for Michael Jackson i Staples Center i Los Angeles i forrige måned. Hun slo igjennom etter at hun ble en av finalistene i den tredje sesongen av «American Idol» i 2004. Hun er også kjent fra musikalen «Dreamgirls» og rollen som Louise i «Sex and the city». I førstnevnte stakk hun av med en Oscar for beste birolle.

Tragedier

Hun forsvant fra rampelyset i mange måneder etter at hennes mor, bror og nevø ble drept i oktober i fjor. Hun ble varmt mottatt da hun valgte å gjøre comeback ved å synge den amerikanske nasjonalsangen under årets Super Bowl i Tampa, Florida. Etter det opptrådte hun blant annet på Grammy-utdelingen og på The Oprah Winfrey Show.