Jennifer Hudson skal tilbake på jobb, under to måneder etter at hennes mor, bror og nevø ble funnet skutt og drept i Chicago i oktober.

Det er musikken som bringer Hudson tilbake på banen ettersom hun i neste uke skal filme en video til låta «If it isn't love» i Los Angeles. Dette melder plateselskapet J Records til Associated Press.

Fire Grammy-nominasjoner

Den 27-årige skuespilleren og artisten skulle egentlig ha begynt filmingen til musikkvideoen rundt det tidspunktet familiemedlemmene ble funnet døde. Dette blir første gang Hudson viser seg i det offentlige rom etter at tragedien inntraff.

Derimot sendte Hudson ut en uttalelse da hun ble nominert til fire Grammy for hennes debutalbum «Jennifer Hudson» som kom ut i USA 30. september.

– Det har vært en barndomsdrøm å gi ut en plate, så å motta fire Grammy-nominasjoner er absolutt en velsignelse. Jeg er ekstremt beæret og ydmyk for nominasjonene, meddelte Hudson som blant annet kan vinne pris for beste r&b-album og beste r&b-låt.

Siktet

Grammy-nominasjonene kom samme dag som hennes tidligere svigerbror, William Balfour, ble nektet kausjon. Balfour er offisielt siktet for de tre drapene på Darnell Donerson (57), Jason Hudson (29) og Julian King (7).

Jennifer Hudson ble kjent da hun var en av finalistene i «American Idol» og deretter fikk en av hovedrollene i musikalen «Dreamgirls». Hudson gjorde også stor suksess som Carries assistent, Louise, i «Sex and the city».