Rybak-eventyret på film

Har du lyst å gjenoppleve Alexander Rybaks musikalske eventyr hjemme i sofaen?

Publisert:

  • Øyvind Berekvam
Denne artikkelen er over 11 år gammel

Samme dag som Michael Jackson-filmen «This is it» har premiere på verdens kinoer presenterer EM I Music Norge det som muligens blir årets julegave for fans av Alexander Rybak. «Fairytale — The Movie» legges nemlig ut for salg 30. november, og i en pressemelding lover EMI at seerne får sjansen til å følge Rybaks aktiviteter etter den overlegne seieren i Eurovision Song Contest i Moskva.

Dvd

Filmen gis ut på dvd, og følger Rybaks ferd over store deler av Europa i kjølvannet av seieren. «Vi følger Alexander tett på hysteriet, ryktene, romansene, livet bak scenen - og på scenen» lokker EMI, og Rybak selv opplyser at hemmeligheter blir avslørt.

– Kamerateamet fulgte meg overalt. Det er nesten irriterende å se hvor mange hemmeligheter som blir avslørt nå, sier han i pressemeldingen.

Suksess

Singelen «Fairytale» ble den tredje mest solgte i Europa etter finaleseieren. Bare Black Eyed Peas og Lady Gaga var foran ham på den europeiske listen. På den norske VG-lista var sangen inne i 22 uker, og albumet som fulgte vinnersangen holdt seg inne på lista i 19 uker. Filmteam som fulgte Rybak ble ledet av regissør Rune Langlo.

– Jeg blir jo litt flau av å se hvor mye rart jeg har sagt foran kamera. Dette er underholdning på min bekostning, og heldigvis lo jeg selv, opplyser Rybak.

Den kommende dvd-en inneholder også opptak fra konsertopptak fra Operaen i Oslo, samt musikkvideoene til «Fairytale», «Funny Little World» og «Roll With The Wind».

Publisert:

Les også

  1. Totalslaktes

  2. Svenskene slakter «Fairytales»

  3. Raser på hitlisten

  4. Slik blir du kvitt Rybak

Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.