Tidligere i høst tok det 70 minutter å selge ut 20.000 billetter til AC/DC-konserten på Telenor Arena. I dag tok det 13 minutter mindre å selge ut dobbelt så mange billetter. BIllettene kostet 650 kroner per stykk.

– Vi registerte utsolgt etter 57 minutter, sier Kristin Svendsen hos konsertarrangør Live Nation til vg.no.

Lite håp

Svendsen sier det likevel kan være håp om å få tak i billetter utover dagen fordi det alltid er noen salg som ikke går igjennom ved betalingsløsningene.

Men du må være tålmodig og ha svært god tid. Lesere forteller til avisen at de har sått i kø i 45 minutter for så å få beskjed om at det har oppstått en teknisk feil, og at de må prøve å ringe opp igjen nå ny.

– Dette skjer når det er en så stor enorm interesse som det vi opplever nå. Selvsagt er dette problematisk. Vi tar billettkjøpernes følelser på alvor, sier Svendsen.

Du kan til og med få deg en time-out. Det skjer når du har stått for lenge i kø, forklarer Håvard Svendsen i Billettservice.

Timeout

– Akkurat den feilmeldingen som leseren nevner, kan tyde på at han har fått en såkalt timeout, dvs. at han har stått for lenge i kø. Feil oppstår også ofte opp i forbindelse med selve betalingen, noe som ikke skyldes Billettservice, men billettkjøpernes kommunikasjonen med bankene.

Det er åtte år siden rockegiganten fra Australia hadde konsert i Norge sist. Og de ga nettopp ut sitt «Blac Ice»-album som har solgt ekstreme antall verden over. Det har nok vært med å sette fart i billettene.