KRISTIANSAND: — Det har vært tjåka fullt hele tiden. Jeg har måttet si nei til mange, så da måtte jeg utvide, sier Knut Walle.

I sin trettende sesong på Udhavn Teater i Ny-Hellesund satte Walle opp "Pider Ro's historier". Og det har slått an. Med fulle hus tre dager i uka gjennom hele sommeren, har Walle sett seg nødt til å utvide sesongen med en uke. Siste forestilling blir fredag 13. september, og de siste tre ukene av sesongen blir det i tillegg forestilling på torsdager.

— Det har vært en utrolig utvikling. Da jeg startet opp var det ikke mulig med forestillinger i fellesferien. I år kunne jeg spilt doble forestillinger, sier Walle.Fædrelandsvennens anmelder, Emil Otto Syvertsen, ga "Pider Ro's historier" en firer, og skrev blant annet følgende etter premieren:

"Det begynner litt stivt med den om Ola og nonnene. Etter hvert får ovedrivelsene mer sving over seg, og i de to historiene etter pausen tar han absurditetene ut i fullt monn, og får fortjent respons fra et premierepublikum som til å begynne med forholdt seg nokså nølende til det hele."

Les hele anmeldelsen her:

— Jeg er egentlig aldri klar med en forestilling på premieren. Det går seg til etter hvert, sier Walle.

— Betyr ekstraforestillingene ny publikumsrekord i sommer?

— Ja, det betyr det.