Bor sammen, men har ikke sex

Paret bak verdens mest berømte private sexfilm har nå en ny innfallsvinkel på samlivet.

Pamela Anderson og Tommy Lee giftet seg i 1995 og har hele tiden gitt sladderpressen ammunisjon. Private sexvideoer på avveie, stoffmisbruk, og voldsdommer er noen av skandalene paret har vært igjennom. Paret gikk fra hverandre etter bare 21 måneder og Lee måtte sone i fengsel for å ha sparket eks-kona.

Sammen

De to fant likevel sammen igjen en periode etter fengselsoppholdet før de tok en lang pause fra hverandre. Skandaleparet har to barn sammen, Brandon og Dylan. I juni i år røpte Tommy Lee overfor Rolling Stone Magazine at de to igjen var blitt et par. Lee har tidligere vært gift med skuespillerinnen Heather Locklear og modellen Bobbi Brown.

– Det er strålende. Denne gangen fungerer det. Du kan se det på barnas ansikter. De er lykkelige når vi er sammen. Vi har forsøkt 800 ganger tidligere. Nå går vi for forsøk nummer 801, uttalte Lee tidligere i år.

Nyttår

Nå forteller Pamela selv via bloggen sin at paret fortsetter å dyrke forholdet, og at de skal feire nyttår sammen i Montreal. Ifølge AOL Entertainment har de to imidlertid ikke funnet tilbake tonen på alle områder.

– Vi bor sammen fordi jeg er hjemløs for øyeblikket. Så ja, jeg er hjemløs og bor med min eks-mann. Vi er som et gammelt ektepar — vi bor sammen men vi har ikke sex, forklarer Pamela.