Pam og Tommy sammen igjen

– Vi har forsøkt 800 ganger tidligere. Nå går vi for forsøk nummer 801, sier Tommy Lee om forholdet til Pamela Anderson.

Pamela Anderson og Tommy Lees turbulente forhold har vært i offentlighetens søkelys siden de giftet seg i 1995. Private videoer på avveie, stoffmisbruk, og voldsdommer er bare noen av de mange skandalene. De skilte seg etter bare 21 måneder, og Lee havnet i fengsel for å ha sparket eks-kona. På tross av dette fant de sammen igjen en kort periode etter fengselsoppholdet. Skandaleparet har to barn sammen, Brandon og Dylan.

Sammen

Tommy Lees karriere med skandalerockerne Mötley Crüe har tatt seg opp de siste årene, og bandet er for tiden i øvingslokalet for å forberede seg til turneen i USA i sommer. Amerikanske Rolling Stone Magazine besøkte nylig bandet under øving. Det var da Tommy Lee røpte nyheten.

– Pamela og barna har flyttet inn med meg, strålte han.

Lee har tidligere vært gift med skuespillerinnen Heather Locklear og modellen Bobbi Brown.

– Det er strålende. Denne gangen fungerer det. Du kan se det på barnas ansikter. Det er lykkelige når vi er sammen. Vi har forsøkt 800 ganger tidligere. Nå går vi for forsøk nummer 801, sier Lee.

Konserter

Mötley Crüe kommer med sitt niende studioalbum 24. juni. Albumet har fått navnet «Saints of Los Angeles». Den storselgende biografien om bandets historie «The Dirt» skal i tillegg bli film. I følge IMDB skal filmen slippes i løpet av neste år.