Johnny kan spille Tommy

Mötley Crües ville liv er på vei til å bli film. Tommy Lee vet hvem han vil ha i rollen som seg selv.

Mötley Crües rykte som et av de mest skandaløse orkestrene i rockehistorien ble for alvor sementert i selvbiografien «The Dirt» fra 2001. Biografien beskriver medlemmenes alkohol— og narkotikamisbruk i detalj, og det spares ikke på kruttet i beskrivelsene av bandmedlemmenes forhold til den kvinnelige fansen. Historien om de fire bråkebøttenes vei mot toppen skal nå bli film, og ryktene har lenge svirret om hvem som skal ikle de ulike rollene.

Walken?

Et av de mest hardnakkede ryktene, et rykte som også viderformidles av filmdatabasen Imdb.com, er at Val Kilmer skal spille David Lee Roth, og at Christopher Walken skal spille Ozzy Osbourne. Mötley Crüe varmet flere ganger opp for Ozzy på hans turneer tidlig på 80-tallet.

Depp

Nå melder Yahoo News at trommeslager Tommy Lee ser for seg Johnny Depp som den rette mannen for rollen som seg selv.

— Johnny Depp ville vært mitt valg. Han er den beste, uttaler Lee.

Lee, som nå har lappet sammen forholdet til Pamela Anderson, er fremdeles litt av en showmann og noe av det han er mest kjent for som trommeslager er hans roterende trommesett. Han forteller at bandet er i samtaler med filmprodusenter om å begynne filmingen.

— Vi jobber med å finne den rette produsenten og regissøren, forteller han.

Ingen rykter har foreløpig dukket opp om hvem som skal spille de resterende tre medlemmene Mick Mars, Vince Neil, eller Nikki Sixx.