KRISTIANSAND: — Veldig gøy, sier Arve Møllevik fra Søgne, alias "Tightsmannen", etter å ha sett innslaget med seg selv og Ylvis-brødrene på tv mandag kveld.

Møllevik er blant originalene Ylvis-brødrene møter i jakten på «Norges herligste».

Hovedpersonen selv var litt bekymret i forkant for at all musikken i innslaget skulle ta fokus bort fra det som det egentlig skal handle om, nemlig jeansene.

Handler om jeansen

  • Det skal handle om jeansen, ellers tar det bort fokus, mener Møllevik, som selv har spilt trekkspill i mange år.

Hva Bård Ylvisåker mente om Mølleviks bukser da han prøvde dem er uvisst, men Møllevik selv er overbevist om at det ikke er for alle og enhver.

— Folk må ha sansen eller smaken for det, hvis ikke blir det fort uforståelig, ler Møllevik.

Han har selv fått mange rare blikk når han sprader rundt i sine skinlines i i Søgne eller Kristiansand sentrum.

  • Mange tror at det er bare å kjøpe en hvilken som helst jeans i en trang størrelse, men det funker ikke. Skinlines er skreddersydd til kroppen, sier han.

— Men det er ikke like kult på alle, og det er heller ikke noe folk kjøper bare for å ha ei bukse, poengterer Møllevik.

Har mange fans

På nettstedet facebook ble det opprettet en egen fangruppe til ære for Tightsmannen. Gruppen hadde over fem tusen medlemmer før den ble avviklet. Møllevik tar den type oppmerksomhet med knusende ro, men er likevel forbauset over all oppmerksomheten han har fått.

— Det tar jo helt av, men jeg er ikke så mye inne på nettet, men det viser at vi mennesker er veldig like. Det bor det en thightsmann i alle mennesker, sier MølleviK og forklarer:

— Vi synes alle at det er kult med spesielle ting, men ikke alle tør.

Selv er han alt annet enn flau over sin jeans-interesse.

— Det er ikke noe jeg er flau over. Jeg må gå ned med flagget til topps, hvis ikke hadde jeg gitt meg for lengst, sier Møllevik til fvn.no.

Se innslaget på fvntv i morgen ettermiddag.