KRISTIANSAND: Venke Knutson overrasket mange da hun nylig dukket lettkledd opp på forsiden av januarutgaven til mannebladet Mann. Men nå angrer hun på de sexy bildene , ifølge Side2. På hjemmesiden til fanklubben beklager hun det hele: «Det ble veldig leit med den Mann reportasjen. Det skulle ikke bli sånn, og jeg er lei for at jeg støtte noen. Beklager så masse. Jeg er ordentlig lei for det. Skulle bare prøve noe nytt.... Trenger ikke gjøre DET igjen...!! Nå har jeg lært. Jeg er god nok som jeg er — MED klær...!:) Håper dere ikke tror jeg har forandret meg. For det har jeg ikke. Gikk bare på en liten smell..., men jeg tar med meg lærdommen videre. Ønsker dere alle en god dag. God klem fra venke»

Tidligere uttalte hun til Mann at hun synes det var et kjempekompliment å bli spurt om å stille opp på de sexy bildene, og at det var noe hun virkelig hadde lyst til å gjøre.

— Dette er en sånn ting som jeg ville angret på om jeg hadde takket nei til. Men jeg må nok ringe til mor og forklare, svarte Knutson den gang til bladet.

Mens hun angrer kan hun i alle fall trøste seg med at hun er nominert til årets Spellemann-pris. Venke Knutson er nominert i kategorien «Årets hit», med låten «Holiday».

Fvn.no lyktes ikke å komme i kontakt med artisten.