KVINESDAL: Konserten begynte like over klokken 14 i solskinnet på Øyesletta. Turboneger skal spille på Skral-Festivalen i Grimstad senere lørdag kveld og måtte derfor innta scenen i Kvinesdal tidligere enn de er vant med.

— Vi takler de fleste formater. Dette er en av de bedre solskinnshistoriene for Turboneger, sier gitarist Knut "Euroboy" Schreiner til fvn.no.

Etter konserten var han mer enn fornøyd med eget band.

— Alle som var her kan gå hjem og vite at de har sett en bedre årgang av Turboneger.

Denimrockerne kom direkte fra Gjøvik, hvor de spilte konsert fredag kveld. Etter tre timers søvn satte de seg i bilen til Kvinesdal. Torsdag spilte de på Arvikafestivalen i Sverige, men Schreiner mener Kvinesdal har vært høydepunktet så langt i det hektiske programmet.

— Vi var litt rustne på Arvika, og på Gjøvik var jeg litt nervøs siden det er hjemmebane for meg. Vi fant ikke spilleformen helt før vi kom hit, sier han.

Foran scenen var publikum enige med Turboneger-gitaristen.

— Dette er en av de beste Turboneger-konsertene jeg har vært på, til tross for at de begynte tidlig. Jeg har vært på 13 konserter, så det sier litt, sier presidenten i Turbojugend Stavanger Rock City, "Dirty Haffy", som velger å stå frem i typisk jugendstil.