Se video av Dag Otto Lauritzen og Esben Esther Pirelli Benestad som danser på Kjevik! GRIMSTAD: — Jeg gruer meg som ei bikkje, men jeg får krysse fingrene, og det skal gå, sier Dag Otto Lauritzen til Grimstad Adressetidende.

Lørdag er det premiére på en ny utgave av TV2-programmet «Skal vi danse». Lauritzen begynner å kjenne på kroppen at den store kvelden nærmer seg.

— Jeg skal gjøre så godt jeg kan og slippe meg løs. Jeg gjør ikke dette for å komme mer på tv, men jeg får et kick av å gjøre ting som jeg ikke kan. Når jeg tenker på at det er én million tv-seeere, og bare oss to på dansegulvet, da merker jeg at klumpen i magen vokser, sier han.

- Stiv som en stokk

Han og dansepartner Gyda Svela-Thorsen har pugget mye på det å slippe seg løs.

— Jeg håper jeg ikke blir for nervøs og virkelig klarer å løsne på hoftene, sier Lauritzen videre.

Han skal nemlig først ut med latinamerikanske rytmer i cha cha cha.

Selv om den tidligere syklisten er i god fysisk form, har ikke dette gitt ham noen store fordeler i forhold til dansingen.

— Jeg er jo stiv som en stokk, innrømmer han.

- Skummelt

Esben Esther Pirelli Benestad begynner også å kjenne på premiérenervene.

— Selv om det er skummelt å kle seg naken for det norske folk, så er jeg glad for at jeg sa ja, sier Pirelli Benestad til Adressetidende.

Benestad mener det er et privilegium å få være med, men bryr seg tilsynelatende ikke så mye om det ender med seier eller tap.

— Det er så gøy, at hvis noen spør meg om jeg har lyst å vinne, så er det kun fordi jeg vil være med så lenge som mulig, sier Benestad.