GRIMSTAD: — Jeg synes de er tøffe, men de må også selge en del billetter for å nå break-even, og ellers passe seg for en del typiske fallgruver. De er nok ikke noe problem for Hove, dette går nok mest på det lokale markedet, sier Gunnufsen til VG Nett onsdag.

Samme nettavis presenterer i dag saken med overskriften "full krig mellom sørlandsfestivalene". Det er ingen hemmelighet at Skralfestivalen sikter mye høyere i år enn de har gjort tidligere. Både store norske artister som Minor Majority, Magnet, Thomas Dybdahl, Lars Lillo Stenberg og Sondre Lerche er booket, samt Brett Anderson og nå Sean Paul og The Game. Å være lokalisert midt mellom gigantene Hove og Quart krever sin mann.

— Vi har vært nødt til å ta noen grep, og gjøre et valg i forhold til oppmerksomheten rundt festivaler på Sørlandet, sier festivalsjef Stian Tobiassen til VG Nett.

Han avslører også at de år forventer å ha 5000 besøkende daglig over tre dager, i forhold til 5000 til sammen over to dager, som var tilfelle i fjor.