Disneys pengemaskin «Hannah Montana» er inne i sin tredje sesong, og innspillingen av de siste episodene i denne sesongen avsluttes denne uke. Nå melder Yahoo News at Disney-konsernet og Miley Cyrus har blitt enige om en fjerde sesong.

Suksess

Serien så dagens lys i 2006, og har siden blitt et av de største flaggskipene til Disney Channel. For de som har unngått serien kan vi kort nevne at den dreier seg rundt en tenåring som er vanlig jente om dagen og popstjernen Hannah Montana om kvelden. Konseptet dekker nå film, musikk, tv, bok og spill i tillegg til en lang rekke spin off-produkter.

Usikkert

Det har lenge vært usikkert om Cyrus ville takke ja til en ny sesong, eller om hun ville satse videre på sin egen musikkarriere. Nå som partene har blitt enige har også presidenten for Disney Channel Worldwide, Gary Marsh røpet at hovedpersonen flytter bort fra stranda i Malibu.

– Det vil være et utgangspunkt for vidunderlige nye karakterer og en måte å utvide mulighetene til historiefortelling, uttalte han overfor Yahoo News .

Filmingen av den tredje sesongen starter neste år.

Her er «The Climb» som Cyrus fikk MTV-pris for i helgen:

Miley CyrusNew Music - More Music Videos