Radiohead mobber Miley

Miley Cyrus ble sur og slengte med leppa da Radiohead nektet å møte henne. Nå slår Thom Yorke tilbake.

Publisert:

  • Øyvind Berekvam
Denne artikkelen er over 11 år gammel

I etterkant av Grammy-utdelingen brukte Hannah Montana-stjernen Miley Cyrus et radiointervju til å lange ut mot Radiohead. Bakgrunnen var at bandet ikke ville møte henne under prisutdelingen. Cyrus hadde sin garderobe like i nærheten av Radioheads oppholdsrom, men ifølge Rolling Stone Magazine svarte bandets representant «we don't really do that» på henvendelsen fra den unge stjernen.

Sint

Dette gikk tydeligvis kraftig inn på Cyrus. I radiointervjuet som ble sendt på «Johnjay and Rich Show» kaller hun bandet for «stinkin’ Radiohead» og legger til at «jeg skal ødelegge dem. Jeg skal fortelle det til alle». I intervjuet avslører hun også at hun lenge har vært stor fan av bandet og at vokalist Thom Yorke sannsynligvis er den eneste personen hun ville gråte over å få møte. Hun ble så opprørt at hun nektet å se Radioheads opptreden på showet. Også Kanye West skal ha blitt sur over at Yorke og resten av bandet ikke ville møte ham.

Svarer

Radiohead og Thom Yorke er ikke kjent for å uttale seg om andre artister i pressen, men frontfiguren kunne ikke dy seg for å sende et lite spark i retning Cyrus og West på bandets nettsider. Radiohead skal om kort tid ut på turné i Sør— og Mellom-Amerika sammen med Kraftwerk og Yorke ber fansen ønske dem god reise:

– Ønsk oss alle en trygg reise dersom du fremdeles liker oss og ikke er et av de menneskene jeg har greid å fornæme ved å gjøre ingenting, skriver han.

Her er hele intervjuet med Miley Cyrus:

Publisert:

Les også

  1. - Jeg elsker Radiohead

  2. Grammy-opptreden for Radiohead og Macca

  3. Miley mest pop blant kidsa

  4. Bildebråket fortsetter

Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.