Skuespilleren Ashton Kutcher har en av de mest profilerte kontoene på mikrobloggetjenesten Twitter. Kutcher ble den første brukeren som nådde en million følgere, og han nådde milepælen i en høyprofilert konkurranse med CNN. Kutcher bruker nettjenesten til å tvitre om alt mellom himmel og jord, og har blant annet formidlet lettkledde bilder av kona Demi Moore og tvitret live fra middag med president Barack Obama.

Se profilen hans her.

TV

Nå er han imidlertid bekymret over planene om å gjøre den populære tjenesten om til reality-tv. Ifølge Variety har nemlig Twitter slått seg sammen med selskapet Reveille and Brillstein Entertainment om å utvikle et tv-konsept der vanlige folk skal settes til å spore opp kjendiser i et konkurranseformat. Særlig mange flere detaljer enn dette ble ikke offentliggjort mandag.

– Vi har funnet en fascinerende måte å bringe det umiddelbare med Twitter til tv, sa Jon Liebman i Reveille and Brillstein til magasinet.

Bekymret

Ashton Kutcher er imidlertid lite begeistret for at jaget etter kjendisene skal bli enda større. På Twitter har han sendt ut flere meldinger om dette de siste dagene.

– Uh. Jeg har ikke lyst å bli forfulgt, skriver han.

Nyhetene om det planlagte showet har ført til en voldsom debatt på Twitter, og Kutcher mener et slikt show vil være morsomt helt til noen begynner å føle seg forfulgt.

Jeg håper det ikke er sant. Jeg har virkelig ikke lyst å bli solgt ut. Må kanskje ta en Twitter-pause, melder Kutcher.

Demi Moore er enig med kjæresten og melder på sin Twitter-profil at å kommunisere direkte med mennesker er noe annet enn å bli utnyttet at andre.

– Jeg håper det ikke er sant. Dersom det er sant vil Twitter-tiden vår muligens gå mot en rask og trist slutt, melder hun.