Matt Groening har fått æren av å være kurator for den britiske festivalen neste år, og det betyr at han får ansvaret for å plukke ut alle artistene som skal opptre der. Festivalen finner sted i Minehead, England i mai. Den startet i 1999 som et mindre kommersielt alternativ til store festivaler som Glastonbury og Reading, og forskjellige artister har hvert år blitt plukket ut til å være ansvarlige for musikkvalget. Konseptet har også blitt eksportert til USA.

Tidligere

Artister som Mogwai, Tortoise, Belle and Sebastian, The Dirty Three og Thurston Moore har tidligere vært ansvarlige, og Groening var ansvarlig for den amerikanske utgaven i 2003. Den gangen hentet han blant annet inn artister som Built to Spill, Modest Mouse, Sonic Youth, The Black Heart Procession, Daniel Johnston, Deerhoof og Iggy & The Stooges. Groening har en fortid som musikkanmelder i L.A. Reader, og gjennom The Simpsons har han vist at han har en svært variert musikksmak. Mange artister har gjestet serien, og ifølge et intervju han gjorde med LA Weekly før festivalen i 2003 er han spesielt begeistret for Captain Beefheart og Frank Zappa.

Feirer

I en pressemelding opplyser festivalen at de er svært fornøyde med å ha Groening, mannen bak The Simpsons og Futurama, tilbake som ansvarlig.

– Til å fortsette feiringen av ti år med All Tomorrow's Parties er vi begeistret over å få en av våre tidligere kuratorer over Atlanteren for å stå for kuratortjeneste i Storbritannia, heter det i meldingen.

Billettsalget starter førstkommende fredag.