Susan Boyle har fått enda en kjendisfan etter at Homer Simpson nå står frem i en ny episode av «The Simpsons».

I klippet du kan se nederst i saken, stiller Homer opp i en talentkonkurranse i hjembyen kalt «Springfield's got talent». Foran den Simon Cowell-aktige dommeren forteller tjukkasen om sine drømmer:

— Mitt navn er Homer Simpson, jeg er 39 år, og vel, jeg har aldri blitt kysset, sier en småsjenert Homer, og refererer åpenbart til Susan Boyle. Hun hadde heller aldri blitt kysset, sa hun, i sin nå legendariske audition for «Britain’s got talent».

Homer fortsetter:

— Min drøm er å bli en like god sanger som Susan Boyle!

Slik går det selvsagt ikke, og den gule antihelten blir buet ettertrykkelig av scenen. Men Homer har flere triks i ermet: Han skyter en kanonkule rett i egen ølvom, og blir umiddelbart publikumsfavoritt.

Homer Simpson er ikke den første tegnefilmstjernen som er opptatt av den 47-årige sangeren fra Skottland. Boyle ble også nylig nevnt i en episode av South Park.

Hun har kjendisfans fra den virkelige verden også. Musikalkongen Andrew Lloyd Webber har spådd henne en stor karriere, filmstjerner som Drew Barrymore og Demi Moore er erklærte fans, og Oprah Winfrey ble så betatt av Boyles versjon av «I dreamed a dream» fra «Les Misérables» at hun umiddelbart kapret henne til et telefonintervju på talkshowet sitt.