— Vi har fått daglige henvendelser om denne filmen etter at Fædrelandsvennen skrev om den i vår, sier kinodirektør Kim Skarning ved Kristiansand kino.

Opprinnelig var det ikke meningen at den kristne storfilmen «Heaven is for real» skulle settes opp i Norge i det hele tatt, men nå får den premiere på norske kinoer 19. september. Og i Kristiansand blir den vist i en førpremiere 10. juli etter kraftig pågang fra publikum.

Eksklusivt

— Vi håper og tror at alle de 655 setene i sal 1 blir fylt opp når vi setter opp filmen 10. juli, og vi håper også at vi får sjansen til å vise den flere ganger før premieren, sier kinodirektøren.

Ved siden av en mulig førpremiere på Hamar, er det ikke kjent at filmen vises i førpremiere andre steder i landet.

Bestselger

«Heaven is for real» bygger på en bestselgende bok som er trykket i 6,5 millioner eksemplarer. Den norske oversettelsen «Himmelen er på or'ntli» har solgt i 28.000 eksemplarer. Historien handler om en liten gutt som gjennom en nær-døden-opplevelse kommer til himmelen, og som kan fortelle om dette når han våkner opp igjen.

Filmen har fått blandede kritikker i USA, men har blitt en ubetinget publikumssuksess. De tre første ukene etter premieren i påsken hadde den spilt inn 75 millioner dollar.