— Vi håper på mer snø, og flere mageplask sener i vinter. Kanskje kan bakken også brukes sommertid dersom vi bruker kunstgress i overrennet, sier stipendiat Alf Jørgen Dovland ved Kristiansand folkehøyskole.

Det var elevene ved friluftslinja Storm som bygde hoppbakken i fjæresteinene på Dvergsnestangen. Med et 15 meter langt overrenn oppnådde elevene hopp på 7-8 meter. Hoppskiene var for anledningen erstattet med slalåmski, telemarkski, akebrett og sågar en elvekajakk.

Det var en kald og våt fornøyelse da elevene ved friluftslinja på Kristiansand folkehøyskole satte utfor denne selvlagde bakken. Foto: Skjermdump fra videoen

— Med hensyn til at hopperne landet både på mage og rygg var det greit at unnarennet endte i sjøen, sier Alf Jørgen Dovland.Alle brukte våtdrakter, men med fire-fem grader i sjøen var det en kald fornøyelse å leke seg i hoppbakken.

Kristiansand folkehøyskole er inne i sitt første driftsår, og har dette skoleåret 50 elever. Skolen har 18 års grense, og har i år elever fra hele landet. Skolen definerer seg som kristen.