Thomas Myhre Foto: Pål Christensen
Thomas Myhre Foto: Pål Christensen

Viking-keeper Thomas Myhre var frustrert etter tapet mot Sandefjord.

— Vi har full kontroll ved pause, men slipper inn to tilfeldige mål i starten av 2.omgang. To skikkelig drittmål som avgjør kampen, sier Myhre til Aftenbladet.no.

- Ødelegger for oss selv

Den første Sandefjord-scoringen kom i det 54.minutt. Birkir Bjarnason mistet ballen i en overgang, og etter hvert fikk Ebrima Sohna lagt inn fra hjørnet av sekstenmeteren. Ballen gikk forbi alle, og inn i nettet.

— Jeg trodde Ragnvald skulle klarere ettersom han hadde en spiller i ryggen, og derfor beveget jeg meg ikke. Dermed ble jeg seende ut som en idiot da ballen gikk inn. Det er et baklengsmål som ikke skal forekomme, sier Myhre.

Det andre målet kom kun syv minutter senere etter corner. Niang fikk først headet unna, men Sandefjords Fenan Salcinovic fikk returen og smalt den inn i Myhres korthjørne. Fra tribunen så det ut som om Myhre muligens burde ha tatt skuddet.

— Skuddet går via beinet til Christian Landu Landu, og dermed rekker jeg ikke bort. Det var muligens min feil, men jeg er usikker. Uansett så slipper vi inn to drittmål, og ødelegger dermed for oss selv, sier Viking-keeperen.

Web-TV:

Høydepunkter: Lyn-RBK | Start - LSK | Glimt - Stabæk | Molde - VIF | Godset - AaFK | Sandefjord - Viking

Misfornøyd Steenslid

Kaptein Børre Steenslid synes også Viking slipper inn billige mål, men mener likevel Sandefjord vant fortjent.

— Det så veldig bra ut til pause, men de to tidlige scoringene i 2.omgang avgjør kampen. Selv om resultatet kanskje lyver litt, synes jeg Sandefjord var best, sier han.

Steenslid sendte de mørkeblå i ledelsen på overtid i 1.omgang, men etter kampen var det en mager trøst.

— Det er jo greit å score, men det hjelper ingenting i dag, sier han.

Tett kampprogram

Viking-trener Uwe Rösler mener flere av spillerne bar preg av et tøft kampprogram.

— Flere av våre spillere hadde for lite å gi i denne kampen på grunn av oppgjøret mot Bodø/Glimt på søndag, sier han til Aftenbladet.no.

Rösler mener Viking hadde god kontroll på kampen fram til den første Sandefjord-scoringen.

— Jeg er fornøyd med 1.omgang, men de to billige målene avgjør, sier han.