Brann har prøvd å sikre seg brasilianske Wanderson de siste dagene. Men siden overgangsvinduet stenger ved midtnatt har ikke ledelsen vært altfor positiv på grunn av tidspresset.

Nå er imidlertidig spissen klar for svenske GAIS. De låner Wanderson fra saudiarabiske Al Ahli. Lånet varer til og med 1.august.

— Vi har skrevet under. Wanderson kommer til Göteborg i kveld, sier agent Patrick Mörk til svenske GP.

Prosessen har visstnok vært lang og kronglete. Agenten hevder at det var booket plass på et fly til Norge, men at hovedpersonen selv ville spille for GAIS.

— Til slutt var det bare GAIS som var alternativet. Det var fly til Norge som Wanderson valgte å ikke ta. For han var det bare GAIS. Klubben kjenner jo ham såpass bra, så det var bare å skrive under. I andre klubber måtte han jo ha gjennomført legeundersøkelser og sånn, sier agenten.

Allerede onsdag kveld virket Branns ledelse resignert. Nå må de mest sannsynlig ta til takke med den stallen de har.

– Jeg kan bekrefte at dette høyst sannsynlig ikke går i orden. Jeg ønsker ikke å gå i detalj om årsaken, men kan si såpass at det har vært mange involverte. Det er en klubb i Saudi-Arabia, spilleren har flere rådgivere og agenter og det ble litt for mange involverte til å få dette til på et døgn, sa sportskoordinator Odd Einar Fossum til TV2.