Brann jobbet intenst for å få spissen Wanderson klar før overgangsvinduet stenger, men overgangen går neppe i orden, melder TV 2 .

– Det siste jeg har hørt i kveld er at det ikke blir en overgang, sier Brann-leder Roald Bruun-Hanssen til TV 2.

Trener Rune Skarsfjord og utviklingssjef Odd Einar Fossum har jobbet med å hente brasilianeren til Brann.

– Jeg kan bekrefte at dette høyst sannsynlig ikke går i orden. Jeg ønsker ikke å gå i detalj om årsaken, men kan si såpass at det har vært mange involverte. Det er en klubb i Saudi-Arabia, spilleren har flere rådgivere og agenter og det ble litt for mange involverte til å få dette til på et døgn, sier Fossum.

Bergens Tidende fortalte om interessen onsdag .

Wanderson spilte for to år siden i svenske GAIS, hvor han ble Allsvenskans toppscorer (sammen med Tobias Hysén) med 18 scoringer. Siden hentet daværende trener Trond Sollied ham til saudiarabiske Al Ahli, men i oljelandet har man sommerferie, og brasilianeren ser nytten av å vise seg frem i Europa på ny.

Derfor har han vært aktuell for lån, og Göteborgsklubben GAIS har lenge arbeidet med å få til et utlån. Det har også Brann. Men både GAIS og Brann har erfart at ikke alt går i ekspressfart i Al Ahli.

Samtidig er det klart at Rosenborg ikke vil gi den defensive midtbanespilleren Vieux Sané kontrakt i denne omgang.

PS! Wandersons agent Patrick Mörk påpeker i en mail til bt.no at uttalelsen om at spilleren har flere agenter, er feilaktig.

«Wanderson har bara en agent: Patrick Mörk. Vi har registrerat agentavtal hos Svenska Fotbollförbundet.», skriver Mörk.

(100% Fotball / ©NTB)