LIVERPOOL-AKTUELL: David Trezeguet kan være på vei bort fra Juventus. Foto: Digitalsport

Liverpool skal være interessert i å sikre seg Juventus-spiss David Trezeguet. Det hevder spillerens agent.

Anfield-klubben skal ha gjort fremstøt for å sikre seg franskmannen etter at Alberto Aquilani gikk på lån til Torino-klubben.

— Interesse fra Liverpool? Det har vært forespørsler, ikke bare fra Liverpool. Vi bruker tiden i dag på å tenke over tilbudene. Vi vil vite mer i morgen, sier agent Antonio Caliendo til calciomercato.it.

Også de spanske klubbene Real Zaragoza og Hercules skal være interesserte i 32-åringen som vant VM i 1998 og EM i 2000 med sitt Frankrike.

Sparte mange i Europa

Liverpool sesongåpnet med 1-1 hjemme mot Arsenal, og fulgte opp med 1-0 over tyrkiske Trabzonspor i Europaligaen på torsdag. En ny tøff oppgave venter i Manchester mot City i kveld. Flere spillere er igjen aktuelle for spill, etter å ha blitt spart i Europaligaen.

Steven Gerrard, Glen Johnson, Martin Skrtel og Dirk Kuyt er blant dem som definitivt er aktuelle for spill, mens Daniel Agger og Javier Mascherano skal vurderes før kampstart.

- Vi får sju toppspillere tilbake. Jeg hadde sjansen til å gi andre spillere sjansen på torsdag, og å få gitt flere spillere en velfortjent hvil, sier Hodgson til klubbens hjemmeside.

Joe Cole er imidlertid ute med suspensjon etter å ha blitt utvist i sesongåpningen.

Debut for Milner?

James Milner kan få sin debut for de lyseblå. Mario Balotelli, som scoret vinnermålet mot rumenske Timisoara i europaligaen på torsdag, kan også få sin hjemmedebut for City.

- Liverpool er et sterkt lag. De har ikke solgt noen spillere siden forrige sesong, sier manager Roberto Mancini til klubbens hjemmeside.

Mancinis menn ønsker å åpne årets hjemmesesong med seier, etter 0-0 mot Tottenham i Nord-London sist helg.

— Vi ønsker å vinne, men vi har veldig stor respekt for dem og for Roy Hodgson. Det bør bli en god kamp, sier italieneren.